Alkohol.hr
 
     
 
 
     
 
e-Program

 

Generalni pokrovitelj
 
Programski pokrovitelj
 
Pokrovitelj
 

Podržavaju:

 
   
 
Pijem li previše? E-program podrške   Zahvala volonterima

Ovaj program, za korisnike u potpunosti i trajno besplatan, je program podrške u samoregulaciji konzumacije alkohola. Neke vježbe u programu osmišljene su kako bi se pomoglo onima koji prekidaju s redovnim pijenjem ili se suzdržavaju od alkohola, a neke od ovih vježbi također su dizajnirane za ljude koji žele smanjiti pijenje alkohola. Podržavamo sve. Za početak, predlažemo da isprobate neke interaktivne vježbe kao što je upitnik Provjerite svoju konzumaciju.

Evolution Health


Struktura e-programa

Individualizirani pristup i upotreba, interaktivnost, ostvarivanje ciljeva, moderirane grupe podrške, dostupnost, modularnost, znanstvena utemeljenost, kljinička stručnost, prilagođenost mobilnim platformama, redovne nadogradnje, besplatna upotreba za korisnike. Više...

 

Sve materijale e-programa podrške i popratne informativne materijale preveli su i lektorirali volonteri CEP-a: Anja Marković, Ines Miljan Popović, Mirna Gjuras Car, Karlo Žeželj, Tina Radić Čmaje, Ivona Kasipović, Tihana Poslon, Lucija Paić, Maja Kezić, Martina Lončar, Valentina Škrtić, Ema Trkulja, Antonio Dogan, Tiziana Pipp, Iva Živkucin, Valentina Simičić, Tena Japundža, Janja Savić, Željka Mihljević, Lucija Štefan, Marija Rusković, Lea Troha Rajić, Ivana Dubroja, Iva Peroš, Jelena Lončarić, Maja Jurišić Bocek i Vlatka Nercessian.

Alkohol.hr

Internetski portal Alkohol.hr nastao je u okviru projekta 'Zajedno za zdravlje' Centra za evaluaciju ljudskih potencijala (CEP). Cilj projekta je osigurati svim zainteresiranim korisnicima besplatan pristup stručno strukturiranom programu podrške u samokontroli konzumacije alkohola, te relevantnim i aktualnim stručnim informacijama s područja alkohologije.

   
 
 
 
pocetak programa
nastavak programa
postavke programa